Masajul EMS dureaza 20 de minute si trateaza diferite obiective terapeutice cu ajutorul programelor special create de specialistii germani.
Va oferim urmatoarele programe din categoria Wellness:

Sedinta de proba

(o singura data)

Pret: 45 Lei

Sedinta standard

(o singura Sedinta)

Pret: 75 Lei

Abonamente:

4 Sedinte:

Pret: 260 Lei
(65 Lei / Sedinta)
valabilitate 1 luna

8 Sedinte:

Pret: 480 Lei
(60 Lei / Sedinta)
valabilitate 2 luni

12 Sedinte:

Pret: 660 Lei
(55 Lei / Sedinta)
valabilitate 3 luni

24 Sedinte:

Pret: 1200 Lei
(50 Lei / Sedinta)
valabilitate 6 luni

48 Sedinte:

Pret: 2160 Lei
(45 Lei / Sedinta)
valabilitate 12 luni

 • Masaj:

  Relaxare
  Anticelulitic
  Drenaj limfatic
  Relaxarea muschilor
  Dureri lombare si de spate
  Ameliorarea starii conditionale
  Intensificarea metabolismului celulelor

 • Ampli-Train-Display

PROGRAMARE

Aparatul revolutionar AmpliTrain poate fi folosit atat in domeniul fitness-ului, cat si in general in domeniul medicinei, cu precadere in wellness. Astfel, ca, in functie de utilizarea acestui aparat avem urmatoarele beneficii ale acestuia:

REABILITARE:

Atunci cand vine vorba de reabilitare, aparatul AmpliTrain reprezinta un real ajutor in programele de reabilitare si preventie. Aceasta utilizare a acestui aparat, denumita si AmpliRehab este la indemana oricarui tip de pacient, mai ales in cazul celor carora starea de sanatate nu le ofera posibilitatea de a aplica metodele de tratament traditionale la adevaratul potential, ci, doar in mod limitat.

AmpliTrain, prin constructia sa are rolul de a activa fiecare grupa de muschi cu ajutorul impulsurilor electromagnetice exercitate asupra acestora. Ori tocmai acest lucru face ca acest aparat sa fie usor de utilizat in reabilitare, iar ca rezultatele sa nu intarzie sa apara. In plus, cu ajutorul Terapiei Electrice Modulate (MET) vindecarea este accelerata, in timp ce leziuni precum cele de tendoane si ligamente sunt tratate. De altfel, o importanta actiune a acestui tip de terapii este asupra atrofiei musculare, aceasta ajutand la tratarea ei. Inafara acestor beneficii, MET ajuta si la calmarea diferitelor dureri de la nivelul muschilor, activarea proceselor fiziologice ale acestora si in general in mentinerea unei musculaturi sanatoase.
Ca tip de terapie, MET se bazeaza pe activarea muschilor prin penetrarea tesuturilor si actionarea cu ajutorul curentului asupra acestora fara a crea probleme in ceea ce priveste adaptarea la tratament si fara a cauza vreo dependenta fata de tratament.

Rezumand, in termeni de reabilitare si tratament AmpliTrain ajuta la urmatoarele:

– refacerea si reconstruirea muschilor in cazul unei boli sau al unui accident;
– realizarea tratamentelor pe care medicii sportivi le prescriu in cazul celor ce-si doresc sa-si pastreze in stare de sanatate optima organele motorii;
– preventie, fie ca vorbind de tratamente sau in general.

FIZIOTERAPIE:

Atunci cand vine vorba de fizioterapie, aparatul AmpliTrain are si aici numeroase intrebuintari precum: eliminarea obezitatii, tratarea unor boli precum diabet sau/si bolile cardiace, ajutor in cazul acelor persoane care urmeaza sau au suferit un implant definitiv. De asemenea, la fel ca in cazul reabilitarii, AmpliTrain se adreseaza tututor persoanelor inclusiv celor care se afla in imposibilitatea de a practica sporturi date fiind anumite conditii de sanatate nefavorabile.

Pe scurt, AmpliTrain are urmatoarele rezultate in tratamentele de fizioterapie:

– contribuie la reabilitarea totala sau partiala a miscarii libere;
– ajuta la redarea in mod sistematic si vizat a caracteristicilor mersului (”scoala de mers”);
– cu ajutorul sau, articulatiile sunt stabilizate, iar musculatura este reconstruita;
– reprezinta un real ajutor in crearea unei conditii fizice generale bune si care se dezvolta in timp.

De altfel, prin simplul fapt ca AmpliTrain este un aparat ce poate fi transportat in geanta, acesta ofera posibilitatea de a beneficia de un tratament terapeutic pana si acelor pacienti ce nu se pot deplasa in afara domiciliului acestora. In plus, aparatul este usor de utilizat si in cadrul unitatilor medicale precum spitale si centre de tratament, oferind acces la o tehnologie avansata in materie de fizioterapie cat si flexibilitate in utilizare.

WELLNESS:

Cand vine vorba de crearea unei stari de bine generale, wellness, AmpliTrain vine cu urmatoarele beneficii:

– crearea unei stari de relaxare generale, cat si cea a muschilor;
eliminarea celulitei;
– reducerea pana la eliminare a durerilor lombare si de spate;
– redarea unei stari generale bune cu ajutorul masajului oferit;
– realizarea unui masaj la nivel limfatic.