Cat de curand voi vedea rezultatele ?

  • Rezultatele sunt vizibile intr-un timp foarte scurt.

Te vei simti deja vitalizat dupa prima sedinta de antrenament. Rezultate vizibile, precum o mai buna pozitionare a posturii apar imediat dupa cateva sedinte de antrenament. Pierderea in greutate in jurul taliei, cresterea puterii si imbunatatirea aspectului pielii va fi vizibil si masurabil in decurs de 4 sau 6 saptamani- desigur acest lucru intotdeauna depinde de conditia fizica de la inceputul antrenamentului si de conduita nutritionala. Recomandam o sesiune sau doua sesiuni de antrenament pe saptamana cel mult.

Pot sa ma antrenez in timpul alaptarii ?

  • Da.

Antrenamentul EMS este permis chiar si atunci cand sunteti o proaspata mamica si trebuie sa va alaptati bebelusul, cu mentiunea ca in aceasta perioada zona pieptului nu va fi deloc lucrata. Insa, vor fi lucrati restul grupelor de muschi. Totusi, recomandarea noastra este aceea de a va consulta cu medicul dumneavoastra pentru a vedea daca starea dumneavoastra de sanatate permite acest tip de antrenament.

Ce ar trebui sa mananc si sa beau inainte de antrenament ?

Recomandarea noastra este ca inainte cu 2 ore de antrenament sa mancati o masa bogata in carbohidrati pentru a va asigura necesarul de energie. De asemenea, sfatul nostru este sa evitati orice tip de bauturi carbogazoase si sa consumati cel putin 500 ml de apa plata.

De ce doar 20 de minute pe saptamana ?

Antrenamentul EMS BodyTech este variat si personalizat, antrenorul personal se ocupa de un singur client pe toata durata sedintei.
Dupa o atenta evaluare in urma discutiei cu clientul, antrenorul personal BodyTech concepe un program de antrenament complet personalizat.
In majoritatea cazurilor se recomanda 1-2 antrenamente de 20 de minute pe saptamana, mai mult este neproductiv ducand la supra antrenament.
Daca va intrebati de ce este suficient atat de putin timp trebuie sa știti ca un antrenament ems BodyTech este echivalent cu 6 ore de antrenament la sala.

Am nevoie de echipament ?

  • Nu, echipamentul nu este necesar.

La BodyTech Studio beneficiati de toate conditiile necesare pentru antrenamentul EMS, de la antrenor personal la echipament, prosop, apa plata pana la chiar si un shake proteic revigorant. Din motive de igiena, echipa Bodytech va recomanda sa aveti o pereche de sosete la dumneavoastra.

Antrenamentul ems doare ?

  • Nu. Acest tip de antrenament nu doare.

Impulsurile cu care se lucreaza in timpul antrenamentului cu EMS sunt unele cu frecventa redusa. Acest lucru inseamna ca nu va aparea nicio diferenta majora pentru corpul dumneavoastra intre impulsul natural sau unul strain transmis de catre impulsurile electrice. De altfel, antrenorul dumneavoastra personal va regla intensitatea impulsurilor la un nivel adecvat.

Ce inseamna EMS si cum functioneaza ?

EMS provine din limba engleza, de la Electric Muscular Stimuation (Stimulare Electro Musculara). In mod tehnic, EMS este un antrenament total al corpului care foloseste impulsuri electrice pentru a controla miscarile muschilor. In acest context, ar putea fi util de stiut ca muschii nostri se contracta prin impulsuri electrice (bioelectronice) in stare normala. Antrenamentul EMS se foloseste de acest efect. Prin folosirea impulsurilor electrice externe, efectul natural este intensificat in mod aditional si un antrenament eficient poate fi atins. Pe scurt, EMS poate fi definit ca antrenament ce presupune o intensificare selectiva a stimulilor electrici din exterior. Obtineti astfel cele mai bune rezultate daca folositi EMS in timp ce faceti exercitii fizice. Muschii sunt stimulati aditional cu ajutorul electrozilor in timp ce dumneavoastra realizati o serie de exercitii usoare. Antrenorul dumneavoastra personal poate controla fiecare grupa musculara, ajustand intesitatea antrenamentului potrivit cu obiectivele pe care vi le-ati propus. Cu EMS obtineti rezultate vizibile si tangibile in timp foarte scurt!

Poate oricine sa faca antrenamentul BodyTech ?

  • Da, cu anumite exceptii.

EMS poate fi practicat de majoritatea personelor, insa, daca o anumita stare de sanatate va impiedica sa practicati diverse sporturi, atunci antrenamentul EMS nu este nici el recomandat. Acest antrenament este in totalitate interzis persoanelor care au un stimulator cardiac precum si in cazul sarcinei. De asemenea, EMS este contraindicat in urmatoarele cazuri:

– tumori;
– diabet;
– arteroscleroza avansata;
– febra sau infectii virale;
– disfunctii circulatorii arteriale severe;
– sangerari, hemofilie;
– hernie;
– disfunctii neurologice severe;
– tuberculoza;
– hernie inghinala.

Pentru fiecare situatie enumerata mai sus este necesara consultarea medicului pentru a obtine aprobarea medicala pentru efectuarea antrenamentului EMS.

Este antrenamentul BodyTech periculos ?

Tehnologia EMS (electro muscle stimulation, adica stimularea electrica a muschilor) trimite impulsuri electrice direct la musculatura, sub efectul careia muschii se contracta si se destind exact ca in timpul exercitiilor fizice.
Pe parcursul antrenamentului intensitatea impulsurilor creste treptat, favorizând acomodarea muschilor.
Tehnologia EMS este utilizata de mult in medicina, cosmetica si sport.
Astronautii N.A.S.A. folosesc in misiunile spatiale tehnologia EMS pentru activarea si tonifierea musculaturii.
Sportivii de top din Germania, Austria si alte tari vest europene folosesc in pregatirea lor antrenamentele EMS.

Cat timp pot salva cu antrenamentul BodyTech ?

  • in jur de 5-6 ore / sapatamana.

Timpul acordat relaxarii este important- prea important pentru a-l petrece cu antrenamente ce consuma timp mult si care implica sesiuni de antrenament ineficiente. Antrenamentul Body-tech combina economia de timp cu sportul fara alte compromisuri. O sesiune de doar 20 minute de antrenament pe saptamana este suficienta pentru a simti un adevarat succes in cateva saptamani. Acest tip de antrenament este echivalentul a 3 antrenamente clasice de fitness, care in mod normal ar duce la aproximativ 6 ore de antrenament pe saptamana. Ori, odata cu antrenamentul EMS beneficiezi de mai mult timp liber pentru a te bucura de hobby-urile tale.